• Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

Zilver

Zilver
Zilveren ringen van Charmin’s

Bij Charmin’s hebben we zilveren stapelringen in verschillende stijlen zoals vintage, modern, art-deco, minimalistisch en met prachtige natuurlijke steentjes. Zilver heeft een mooie robuuste en stoere uitstraling. Zilveren stapelringetjes zijn ook super om cadeau te geven want het blijft haar waarde behouden.

Zilveren ringen kan je hier uitgebreid shoppen.


Alle Charmin’s ringen zijn van 925 sterling zilver en met de hand gemaakt door onze fabrikant in Thailand. Sinds 2005 maken zij al onze zilveren Charmin’s ringen, zij behoren tot onze Charmin’s familie en daar zijn we trots op!
 
Bezig met laden...

Welke ring-maat heb je?

Heb je jouw Charmin’s ringen uitgezocht en nu wil je bestellen? Hoe weet je welke maat je nemen moet. Er zijn diverse ringmaat systemen, wij gebruiken de maten 15, 16, 17, 18 en 19.  

Kies een ring die je goed past, bij voorkeur een ring die even breed is als degene die je wilt bestellen. Meet nu de diameter van die ring op in mm. Heb je bijvoorbeeld 18 mm? Dan is maat 18 jouw maat, want dat staat voor de binnenmaat van de diameter van je ring, dus voor 18mm.

Zit je tussen twee maten in? Kies dan de dichtbije maat, hou je van strak om je vinger; neem de kleinere of hou je van los de grotere maat. Check onze ringmaat pagina

 


Laatst bekeken producten