• Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

Februari

Wat is de geboortesteen voor februari?

Als je in februari bent geboren, heb je natuurlijk ook een speciale geboortesteen!
Volgens de astrologie worden geboortestenen en kleuren geassocieerd met elke maand van het jaar, en er wordt gezegd dat ze unieke en helende krachten brengen.


De geboortesteen van februari is amethist.

Amethist is een prachtige paarse kwartssteen die symbool staat voor kracht, moed, integriteit en wijsheid.
Er wordt aangenomen dat het de drager helpt kalm te blijven in moeilijke situaties, terwijl het ook creativiteit en verbeeldingskracht aanmoedigt.
Het kan ook spiritualiteit vertegenwoordigen; sommigen geloven dat het geluk, fortuin en bescherming tegen schade kan aantrekken.

 
Bezig met laden...

Geboortestenen - altijd een leuk cadeau!

Geboortestenen, of geboortestenen in het Nederlands, zijn bijzondere edelstenen en kleuren die volgens de astrologie geassocieerd worden met je geboortemaand.
Elke steen heeft een unieke en helende kracht – ook al is het niet je geboortesteen – maar de kracht is sterker als hij overeenkomt met je geboortemaand.
Je hoeft echter niet in die maand geboren te zijn om te profiteren van de kracht van de steen; je kunt een ring kiezen op basis van de eigenschappen die overeenkomen met je huidige doelen of gewoon omdat je het mooi vindt.

Welke van de ringen met amethist je het meest aanspreekt, alle bieden unieke maar krachtige voordelen als ze regelmatig worden gedragen.

De steen worden op hun eigen manier als geluksbrengers beschouwd; of je er nu een kiest op basis van de genezende eigenschappen of gewoon omdat het geweldig staat bij je garderobe - ze vormen allemaal een prachtige aanvulling op elke sieradencollectie!

Zelfs als je niet in februari bent geboren, is er geen reden waarom deze stenen je leven niet ten goede kunnen komen - dus aarzel niet om vandaag een van deze ringen te bestellen!


 


Laatst bekeken producten