• Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

Alle Charmin’s ringen zijn gemaakt van 925 zilver of 316L staal.
 
De stalen Charmin's ringen
Ons staal, 316L, is edelstaal ook wel chirurgisch staal genoemd.
Het is super hard en heeft een mooie shine. 
De stalen ringen -zijn in verschillende afwerkingen te verkrijgen; shiny, mat en met verschillende IP Platings (goud, zwart of rosegoud).

Charmin's IP Plating (goud, zwart of rosegoud)
De Charmin's ringen die de kleur goud, zwart of rosegoud hebben hebben een IP Plating van 18 karaat goud, zwart of rosegoud. Deze  gouden, zwarte of rosegouden IP-plating is de meest geavanceerde manier om een coating aan te brengen.
Deze gouden, zwarte of rosegouden IP-plating blijft 5 tot 8 maal langer mooi, de kleur is dieper en het is duurzamer dan elke andere plating methode.
Mooi toch!

Wat voor een stenen zitten er in de ringen?
We gebruiken halfedelstenen “natural stones", zirkonia's, opalen, pareltjes en cateyes, deze stenen verschillen van kleur en tekening omdat het een natuurproduct is. 
We proberen de kleuren zo "echt" mogelijk op onze foto's weer tegeven, maar we weten niet wat jouw kleurintstelling op je mobiel/computer/tablet zijn.

De Charmin's 925 sterling zilveren ringen
Onze ringen zijn gemaakt van het zuiverste gehalte zilver dat er is. De ringen zijn sinds het onstaan van Charmin's in 2006 gemaakt van gereycled zilver. Zilver is een "zacht" materiaal,maar heeft een mooie diepe grijze kleur. Er komen in verhouding snel krasjes op, maar dit draagt bij aan het karakter van de ring.
Onze zilveren ringen mogen gewoon in een sieraden badje of gepoets worden met zilverpoets. 

Alle ringen zijn handgemaakt, de stenen worden er met de hand ingezet, ze worden per ring met de hand gepolijst dus de ringen kunnen kleine verschillen hebben.

Mocht je meer willen weten: info@charmins.nl
Liefs Bibi van Charmin's