Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL ♥
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

Retourneren óf Omruilen

Retourneren of omruilen

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de ringen retour te sturen.
Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour verzenden zijn voor jouw eigen rekening.

De verkeerde maat of toch een ander ringetje; geen enkel probleem!

Wat moet je doen als je gebruik maakt van dit herroepingsrecht of als je wilt omruilen.


1 Stuur je de ringentjes met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan CharminsRingen.nl

2 Doe de ringetjes in een bubbeltjes envelop én zorg ervoor dat de envelop voldoende gefrankeerd is.

3 Doe er een briefje bij met je ordernummer en naam.

4 Zet er duidelijk op wat je wilt: omruilen voor een andere maat of model óf geld retour.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retour terugstorten óf we sturen je de andere ringetjes ASAP op.Adres:
Charmin’s
Liedeweg 9-M
2065 AH Haarlemmerliede
info@charmins.nl


Liefs Bibi van Charmin’s

Ps: we horen altijd graag waarom je wil omruilen of retourneren, dan kunnen we onze service & shop verbeterenUitgebegreide beschrijving Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer euro 8,25 per postpakket of ongeveer euro 2,00 per brievenbus post. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 
Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@charmins.nl.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Lees ook onze algemene voorwaarden én de garantievoorwaarden op deze webshop.