• Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

Januari

De unieke kracht van januari-geboortestenen

De levendige rode steen die al sinds de oudheid wordt gewaardeerd om zijn schoonheid. Het werd vaak gebruikt als talisman ter bescherming tegen pech en vloeken. In moderne tijden wordt aangenomen dat het een krachtig symbool is van bescherming tegen gevaar, evenals een herinnering om trouw te blijven aan jezelf. De granaat zou ook moed en kracht brengen in tijden van tegenspoed, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar innerlijke kracht.

Wat je geboortesteen ook is, elke steen heeft zijn eigen unieke kracht die je op veel verschillende manieren ten goede kan komen.

De geboortesteen van Januari biedt op verschillende niveaus van ondersteuning als het gaat om je sterker en beschermd voelen tijdens je reis door de ups en downs van het leven.
 
Als je op zoek bent naar evenwicht of onderweg wat extra ondersteuning nodig hebt, overweeg dan de speciale krachten in de Birthstone van Januari!

 
Bezig met laden...

Geboortestenen - een onvergetelijk cadeau!
Geboortestenen, of geboortestenen in het Nederlands, zijn bijzondere edelstenen en kleuren die volgens de astrologie geassocieerd worden met je geboortemaand. Elke steen heeft een unieke en helende kracht – ook al is het niet je geboortesteen – maar de kracht is sterker als hij overeenkomt met je geboortemaand. Je hoeft echter niet in die maand geboren te zijn om te profiteren van de kracht van de steen; je kunt een ring kiezen op basis van de eigenschappen die overeenkomen met je huidige doelen of gewoon omdat je het mooi vindt.

Een geboortesteenring cadeau doen
Geboortesteenringen zijn geweldige cadeaus voor een speciaal iemand - je partner, moeder, beste vriend, collega of iemand anders die wat extra kracht kan gebruiken. Het is een mooi en persoonlijk cadeau met een extra dimensie. Je kan kiezen uit verschillende soorten ringen. Ze zijn er ook in allerlei kleuren - dus er is voor elk wat wils!

Een ander groot voordeel van geboortesteenringen is dat ze betaalbaar zijn. En aangezien ze in veel verschillende stijlen en kleuren (en natuurlijk maten) verkrijgbaar zijn, kun je iets vinden dat perfect bij hun persoonlijkheid past!
Als je op zoek bent naar een uniek en doordacht cadeau voor een speciaal iemand, overweeg dan om hem of haar een geboortesteenring te geven!

Deze ringen zijn niet alleen betaalbaar en stijlvol, maar ze hebben ook speciale krachten die aan elke ring worden toegeschreven, waardoor ze nog meer betekenis krijgen. Of je er nu een kiest op basis van hun geboortemaand of er een uitkiest met eigenschappen die overeenkomen met hun huidige doelen, je kunt er zeker van zijn dat ze dit cadeau niet snel zullen vergeten


Laatst bekeken producten