• Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

Maart

De geboortestenen van maart

Als je in de maand maart bent geboren is aquamarijn jouw geboorte steen.

De aquamarijn is een prachtige blauwe steen die zijn naam ontleent aan het Latijnse woord voor 'zeewater'. Van deze edelsteen wordt gezegd dat hij de geest kalmeert en angst verlicht, waardoor het een perfecte keuze is voor diegenen die een beetje hulp nodig hebben bij het ontspannen en ontstressen.

Aquamarijn wordt dus geassocieerd met kalmerende energieën die kunnen helpen bij het kalmeren van angst en een krachtige beschermer is tegen negatieve energie.
Van aquamarijn wordt gezegd dat het duidelijkheid geeft bij het nemen van beslissingen en dat het je  moed bevordert in tijden van strijd of onzekerheid.

En wie weet? Misschien geeft het dragen van je geboortestenen jouw ook enkele van hun magische eigenschappen!
 
Bezig met laden...

De betekenis en kracht achter geboortestenen blootleggen

Geboortestenen zijn speciale edelstenen en kleuren die bij elke maand horen, gebaseerd op astrologie.
Er wordt aangenomen dat deze stenen en kleuren unieke en helende krachten hebben, vooral wanneer ze verband houden met de maand van iemands geboorte.


Geboortesteenringen zijn ook een geweldig cadeau voor een speciaal iemand in je leven - je partner, moeder, beste vriend, vriendin, collega of wie dan ook wel wat extra kracht kan gebruiken!

Het is een geweldige manier om iemand te laten zien hoeveel je om hem geeft door hem iets persoonlijks te geven met een extra dimensie van genezende krachten erachter!
Of het nu voor jezelf is of voor iemand anders - verken vandaag nog de wereld van geboortestenen!

 


Laatst bekeken producten