• Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

Schakelring

Schakelring
Charmin's schakelringen, de manier om creatief je eigen stijl uit te drukken


Of je nu de voorkeur geeft aan kettingringen, schakelringen, halve schakels, ruitringen of open-gewerkte-ringen, Charmin's heeft voor elk wat wils. 

We hebben een scala aan stijlvolle ontwerpen die variëren van klassiek tot modern. Het roestvrijstalen materiaal is duurzaam en gaat lang mee, terwijl de goudlaag het een extra vleugje verfijning en elegantie geeft.

En met prijzen variërend van 9,95 tot 19,95 EURO zijn ze verrassend betaalbaar!


 


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Waarom we zo gek zijn op de Charmin’s schakelringen?

Mensen dragen al sinds mensenheugenis ringen en wijhebben we een aantal super cool eringen die betaan uit vaste en sommige uit losse kettingen ook wel schakels genoemd.
Met gave steentjes, heel smal of lekker opvallend breed. 

We hebben een ruim assortiment mooie, betaalbare edelstalen ringen. Of je nu op zoek bent naar iets eenvoudigs, iets grofs of iets ingewikkelder, Charmin's ringen heeft de perfecte ring voor jou.


Welke ring-maat heb je?
Heb je jouw Charmin’s ringen uitgezocht en nu wil je bestellen? Hoe weet je welke maat je nemen moet. Er zijn diverse ringmaat systemen, wij gebruiken de maten 15, 16, 17, 18 en 19.  
Kies een ring die je goed past, bij voorkeur een ring die even breed is als degene die je wilt bestellen. Meet nu de diameter van die ring op in mm. Heb je bijvoorbeeld 18 mm? Dan is maat 18 jouw maat, want dat staat voor de binnenmaat van de diameter van je ring, dus voor 18mm.
Zit je tussen twee maten in? Kies dan de dichtbije maat, hou je van strak om je vinger; neem de kleinere of hou je van los de grotere maat. Check onze ringmaat pagina


Laatst bekeken producten