• Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

Edelsteen

Doe je ook mee met de edelstenen trend? Natuurlijke stenenen mineralen werken op energetisch niveau (de werking is niet tastbaar maar wel voelbaar) en kunnen je op allerlei manieren ondersteunen.

De kleuren van edelstenen kunnen iets zeggen over de werking en kracht.

Daarnaast kunnen ze matchen met je sterrenbeeld, chakra, geboortedag of maand!

Je begrijpt er is mega veel over edelstenen geschreven en of je ze kiest voor de werking of niet maakt niet uit want bovenal zijn deze ringen gewoon super mooi!


  1 / 3  



Bezig met laden...
   1  2 3  

Een bruine steen werkt vooral aardend en stabiliserend. Ze activeren ons op een zachte manier, ze aarden onze energie en zetten ons aan om te groeien naar het licht.

Witte stenen brengen een overvloed aan helderheid, inzicht en levensenergie en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. 

Een schelp, zoals in de ring met abalone, schenkt inspiratie en creativiteit.

Een zwarte steen aardt, brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Ze reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie.


Rode edelstenen geven kracht, grote hartstocht en versnellen de spirituele groei. Ook versterken ze de de wilskracht en het doorzettingsvermogen. 

Alle groene stenen harmoniseren, maken evenwichtig en werken verzoenend. Ze helpen met loslaten van vervelende gevoelens


Donker blauwe edelstenen bevorderen intuïtie en waarheid. Ze halen de eigen oude wijsheid naar boven


De kleur blauw en turkoois bevordert in belangrijke mate innerlijke rust maar geeft ook geestelijke verdieping maar werkt ook vitaliserend bij uitputting.


Laatst bekeken producten