Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL ♥
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

Charmin's Anxiety Ring NaturalStones Roze Aventurijn Beads Goldplated Palm R1197

Charmin's Anxiety Ring NaturalStones Roze Aventurijn Beads Goldplated Palm R1197
Charmin's Anxiety Ring NaturalStones Roze Aventurijn Beads Goldplated Palm R1197
Stalen Fidget ring "Charmin's Anxiety Ring NaturalStones Pink Aventurine Beads Goldplated Palm R1197" van het fashion sieradenmerk Charmin’s. Ring van 1mm versierd met 5 draaiende halfedelstenen kraal
€ 14,95
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Variatie: Charmin's Anxiety Ring NaturalStones Roze Aventurijn Beads Goldplated Palm R1197
Aantal: 
Bestellen
 
Voel je je vaak onrustig, gespannen of gestressed? Weet je niet wat je met je handen moet doen? Heb je examens of een drukke baan?

Wil je een rustig hoofd?

Deze anti-stress ringen van Charmin's kunnen werken op 2 niveaus; ten eerste kan je de steentjes draaien voor ontspanning en rust. 
En daarnaast kan je ook profiteren van de werking van de steen (en ze zijn natuurlijk ook gewoon super cute!).
 
De ring zelf heeft een diameter van 1mm en de 5 kraaltjes hebben een diameter van 1,0-1,5 mm. De balletjes roteren om hun as. De ring is fijntjes waardoor de ring heel licht draagt. 

Vroeger gebruikten ze roze-rode aventurijn als verlichting bij een gebroken hart. De Oude Grieken dachten dat aventurijn de drager ervan moed en optimisme gaf.

Geboorte maand: Maart

Sterrenbeeld: Tweeling, Stier en Maagd 

Chakra's: basis chakra (1e) en hart chakra (4e).

Werking: Roze-rode Aventurijn
werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Het stimuleert de ontspanning hierdoor vermindert het negatieve gevoelens als boosheid en irritatie. Bevordert besluitvaardigheid, volharding en helpt je je dromen te verwezelijken.

•Kernmateriaal: Staal
•Steen: Halfedelstenen
•Afmeting ring: 1 x 1 mm
•Afmeting balletjes: 1-1,5 mm

Onze aventurijn heeft schakeringen van heel zacht roze tot koraal rood, dit valt allemaal onder roze-rode aventurijn.

De halfedelsteentjes van de foto kunnen verschillen qua kleur van de ring die je van ons ontvangt. De steentjes zijn een natuurproduct en dus uniek.

Materialen: deze ring is gemaakt van 316L staal, dit is de hoogste kwaliteit staal ook wel chirurgische staal genoemd.

Eventuele plating: Het laagje (rosé)goldplated/ zwart is met een IP plating gedaan, dat is de meest geavanceerde manier om een coating aan te brengen. De (rosé)goldplated/ zwart blijft door de methode van IP plating 5 tot 8 maal langer mooi en de kleur is dieper en duurzamer dan elke andere plating methode.

Onze Charmin's halfedelstenen ringen bestaan uit echte halfedelestenen. Dit betekend dat de kleur, vorm en grootte kan verschillen. 

Aan elke halfedelsteen hangt een betekenis en krachten die extra sterk zijn als deze past bij jouw geboorte maand, sterktes, zwaktes of sterrenbeeld, maar ook als dit niet het geval is, kan je gewoon profiteren van de werking van de steentjes.

let op: voor het draaien van deze kleine kraaltjes moet je wel een beetje je best doen, wat extra verdieping en een rustig gevoel geeft.

Anxiety Ring - Stress Ring - Fidget Ring - Anxiety Ring For Finger - Draaibare Ring Dames - Spinning Ring - Spinner Ring 

Disclaimer: State of Brands geeft alleen de mogelijke werkingen van halfedelstenen weer, deze kan per persoon anders worden ervaren. Het is nooit een vervanging van medicijnen, therapiën of medische behandelingen. Raadpleeg altijd eerst de huisarts bij ernstige kwalen