Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL ♥
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

R558 Stretch Ring Edelsteen Aventurine

558-charmin's-ring-stretch-small-natural-stone-aventurine Charmin's ringen staal & natural stones Charmin's ringen staal & natural stones Charmin's ringen staal & natural stones
558-charmin's-ring-stretch-small-natural-stone-aventurine Charmin's ringen staal & natural stones Charmin's ringen staal & natural stones Charmin's ringen staal & natural stones
R558 Stretch Ring Edelsteen Aventurine
Stapelring R558 Stretch Small Natural Stone Aventurine van het fashion sieradenmerk Charmin’s. Superpercute ring van kleine edelsteen balletjes geregen aan een elastiekje.
€ 19,95
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Variatie: R558 Stretch Ring Edelsteen Aventurine
Aantal: 
Bestellen
 
Superpercute ring van kleine edelsteen balletjes geregen aan een elastiekje. De kraaltjes van edelsteen zijn 1,5 mm breed en hoog. 
 

Werking

Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking en geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Hierdoor vermindert het negatieve gevoelens als boosheid en irritatie. Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken doordat het je meer besluitvaardig maakt en helpt door te zetten. Het beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving zoals elektromagnetische straling, vervuiling en de effecten van wateraders. Fysiek werkt aventurijn pijnstillend en kalmerend. Ook heeft het een positieve werking op de ogen, het zenuwstelsel, de spieren en bindweefsel en kan het klachten als stotteren en blozen verminderen.

Het brengt de emoties in balans. Het heeft een positief effect op het hart en de bloedvaten, de bloeddruk, het cholesterol gehalte, spraakproblemen, allergische reacties en op huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld eczeem, acne, couperose en psoriasis. Het kan stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn en migraine verlichten en nachtmerries verminderen.