• Gratis spaarpuntensysteem
  • Gratis leuk verpakt
  • Gratis verzending ringen binnen NL
  • & schattig cadeautje vanaf € 25

Mini& Me

Een onvergetelijk cadeau voor ouders en kinderen - bijpassende ringen

Wat is er mooier dan een bijpassende set ringen om de speciale band tussen bijvoorbeeld moeder en dochter te vieren? 
Onze Mini & Me collectie biedt een breed scala aan kwaliteitsringen in de maten 13 t/m 19 die zijn ontworpen met onder andere moeders en dochters in gedachten. 
Laten we deze unieke collectie sieraden eens nader bekijken.

Uniek ontwerp en hoogwaardige materialen
Deze collectie bevat fashionable top ontwerpen uit onze volwassen collectie die perfect zijn voor een ouder als een kind.
Elke ring is gemaakt van hoogwaardige edelstaal en edelestaal verguld met 18krt goud met de IP-plating methode waardoor ze zowel duurzaam als mooi zijn.
Alle ringen zijn van edelstaal dus je kunt er zeker van zijn dat je vingers en vingertjes van je kleintje niet verkleuren of geïrriteerd raken als je ze draagt.

Een zinvol geschenk
Wat deze collectie nog specialer maakt, is de symboliek; elke ring herinnert aan de sterke band tussen je Mini-Me en jezelf. Dat kan natuurlijk je eigen kind zijn, maar netzo makkelijk een kleinkind, nichtje, neefje of buurmeisje.
En of het nu gaat om een verjaardag, bij een mijlpaal of gewoon te laten zien hoeveel je om degene geeft, deze ringen zullen altijd een speciale betekenis houden.

De boodschap achter deze ringen is duidelijk: wat het leven ook voor ons in petto heeft, we zullen er altijd voor elkaar zijn!  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Vier de speciale band tussen bijvoorbeeld moeders en dochters met Mini & Me-ringen

Wat is er zinvoller dan een set bijpassende ringen cadeau te doen om de speciale band tussen moeders en dochters te vieren?

Onze Mini & Me-collectie biedt ringen van hoge kwaliteit in de maten 13 tot 19 die zijn ontworpen met ouders en kinderen in gedachten. Laten we deze unieke collectie sieraden eens nader bekijken.

Uniek ontwerp en hoogwaardige materialen
Deze collectie bevat modieuze ontwerpen uit onze collectie voor volwassenen die perfect zijn voor zowel ouders als kinderen.
Elke ring is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, 18K verguld met IP-platingmethode, waardoor ze zowel duurzaam als mooi zijn. Alle ringen zijn van roestvrij staal, dus je kunt er zeker van zijn dat je vinger niet groen wordt na het dragen.

De ringen zijn er in verschillende maten, vormen, kleuren en stijlen,  -er is voor elk wat wils!
Of het nu voor een moeder-dochter-match is of voor een andere speciale band tussen twee mensen, deze prachtige ringen zullen een onvergetelijk cadeau zijn.
Maak het extra speciaal door een ontwerp te kiezen dat de unieke band tussen jou en je geliefde weerspiegelt.

Vier vandaag je relatie met onze Mini & Me Collectie!Welke kinderringmaat moet je nou kiezen?

Ben je op zoek naar de juiste ringmaat voor jouw kind, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen! Wij hebben richtlijnen opgesteld op basis van leeftijd, waardoor je gemakkelijker een goede indicatie krijgt.

Wij houden het volgende aan: Dit is wel ook afhankelijk van de bouw, maar geeft je een richting bij het kiezen.
Kinderen van 2-4 jaar hebben gemiddeld maat 13(mm),
Kinderen van 5-7 jaar hebben gemiddeld maat 14(mm),

kinderen van 7-10 jaar hebben gemiddeld maat 15(mm).Met onze handige aanwijzingen is het zekerder kiezen. Of je kind nu 2 jaar oud is of al 10 jaar, wij bieden duidelijke indicaties voor elke leeftijdsgroep.

Bovendien adviseren we om de ring eerst op een middelvinger te laten dragen, zodat deze via de ringvinger en de pink kan meegroeien met je kind.
Ook zijn de vingers van de linker- en de rechterhand nooit even groot.

Zo geniet je langer van de prachtige ring zonder dat deze te snel te klein wordt.
 


Laatst bekeken producten